Agile projekter | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Agile projekter

Agile projekter handler om, hvordan man i praksis arbejder i agile projekter. Agil er at være parat til forandring, hurtigt og hele tiden.

Agile projekter fortæller om, hvordan den agile tilgang er opstået og om hvad det vil sige, at et projekt er agilt. Bogen gennemgår et agilt udviklingsforløb; fra før projektet, i begyndelsen af projektet,...

Læs mere

Agile projekter handler om, hvordan man i praksis arbejder i agile projekter. Agil er at være parat til forandring, hurtigt og hele tiden.

Agile projekter fortæller om, hvordan den agile tilgang er opstået og om hvad det vil sige, at et projekt er agilt. Bogen gennemgår et agilt udviklingsforløb; fra før projektet, i begyndelsen af projektet, undervejs i projektet og frem til projektet er slut. Der præsenteres også en række værktøjer og teknikker, især fra metoderne XP og Scrum. Hvert kapitel slutter med en case fra en dansk organisation, så det er nemt at se, hvordan kapitlets indhold kan bruges i praksis. Sidst i bogen ses på agile værktøjer, hvordan det agile kan skalere, og hvordan du kan implementere det agile i din egen organisation.

Jan Pries-Heje har forsket og skrevet artikler om det agile i mere end 20 år. Til daglig er han professor i informatik og datalogi på Roskilde Universitet, hvor han siden 2011 også har været studieleder for Master i Projekt- og Forandringsledelse (MPF). Hans forskning har i dag fokus på organisatoriske og ledelsesmæssige aspekter af digitalisering og bæredygtighed.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2020), 
240 sider
Vejl. Pris
300,-
ISBN 9788759333198

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.