Afsætningsøkonomisk informationssøgning | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Afsætningsøkonomisk informationssøgning

Med den moderne informationsteknologi indsamles og spredes data som aldrig før. For den enkelte virksomhed betyder det stadigt stigende muligheder for at indsamle information hurtigt og til lave priser. I den forbindelse bør man sætte spørgsmålstegn ved, om informationen er tiden og omkostningerne værd? Med andre ord: Hvad kan de stigende...

Læs mere

Med den moderne informationsteknologi indsamles og spredes data som aldrig før. For den enkelte virksomhed betyder det stadigt stigende muligheder for at indsamle information hurtigt og til lave priser. I den forbindelse bør man sætte spørgsmålstegn ved, om informationen er tiden og omkostningerne værd? Med andre ord: Hvad kan de stigende mængder af sekundær information anvendes til?

Afsætningsøkonomisk informationssøgning belyser denne problemstilling i tre hovedafsnit, som på hver deres måde forsøger at give svar på følgende:
- Hvad bør være styrende for informationsindsamlingen?
- Hvor og hvordan kan man søge efter information?
- Hvordan kan informationerne anvendes?

Sidstnævnte problemstilling belyses i bogen gennem en række praktiske cases, som kobler den centrale marketingteoris modeller sammen med den mulige anvendelse af sekundær information.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (1999), 
129 sider
Vejl. Pris
120,-
ISBN 9788759307328

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.