Forfatter | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Forfatteren står i centrum

Som forfatter står du i centrum hos Samfundslitteratur. Det er din viden og faglighed der sammen med vores forlagskundskab og markedskontakter skaber den gode bog. Derfor vægter vi det tætte samarbejde mellem forfatter og forlag højt. Hos os får du en redaktør der følger din bog... læs mere

Som forfatter står du i centrum hos Samfundslitteratur. Det er din viden og faglighed der sammen med vores forlagskundskab og markedskontakter skaber den gode bog. Derfor vægter vi det tætte samarbejde mellem forfatter og forlag højt. Hos os får du en redaktør der følger din bog fra første til sidste bogstav. Vi benytter ofte fagkonsulenter på vores udgivelser og kan også tilbyde peer review. Redaktøren projektleder udgivelsen og er din kontaktperson undervejs i hele processen fra manuskript over layout indtil bogen ligger i boghandlen.

Som et førende akademisk lærebogsforlag kender vi om nogen de potentielle målgrupper i form af undervisere og pensumsættere i hele landet. I god tid inden udgivelsen planlægger vores marketingafdeling i samarbejde med dig marketing og PR for bogen hvor vi har fokus på både traditionel markedsføring og de nye digitale platforme. Du bliver tidligt inddraget i processen, og vi vil meget gerne høre dine forslag og ideer til markedsføringen.

Hvad enten du er forfatter hos os i forvejen eller godt kunne tænke dig at blive det, er du altid velkommen til at kontakte redaktøren inden for dit fagområde. Vi søger hele tiden efter nye projekter og idéer til udgivelser.

Du kan også starte med at udfylde vores skabelon til en synopsis.

 

Læs mindre

En bog skal igennem flere processer og arbejdsgange, inden den udkommer. Vi har lavet en guide til forfattere og antologiredaktører, som vi anbefaler dig at orientere dig i.

Vi benytter os af fagfællebedømmelse ved alle relevante udgivelser.

En række af forlagets udgivelser gennemgår fagfællebedømmelse i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets krav til BFI.

På Samfundslitteratur har vi mange års erfaring med at markedsføre danske fag- og lærebøger. Vi har gennem årene opbygget en god database til vores nyhedsmails og holder vores kommunikationskanaler ved lige.

Samfundslitteratur har udgivet fag- og lærebøger siden 1967.

right side

Find din redaktør

Thomas Bestle
Pædagog- og socialrådgiveruddannelserne, samfundsvidenskab, metode og videnskabsteori 
44 22 38 83
tb@samfundslitteratur.dk

Lone Fredensborg
Ledelse, organisation og erhvervsøkonomi
44 22 38 84
lfr@samfundslitteratur.dk

Christine Ploug Lindberg
Lærer- og sygeplejerskeuddannelserne
44 22 38 29
cpl@samfundslitteratur.dk

Henrik Schjerning
Opgaveskrivning, marketing, medier, kommunikation, journalistik og humaniora
44 22 38 76
hs@samfundslitteratur.dk