Naturvidenskab | Samfundslitteratur

Søgefelt

Search Content section

Naturvidenskab

7/1 2019 | Samfundslitteratur
Almen biokemi er en lærebog for dem, der ønsker en detaljeret indføring i den humane metabolisme ved vægt på energistofskiftet. Bogen indeholder alle væsentlige aspekter af den humane metabolisme,...
8/9 2018 | Samfundslitteratur
The global agro and food industry faces a number of strategic challenges. Globalization, growth opportunities, vertical integration, food security, trade liberalization, ownership and consumer trends...
search Kig i bogen
1/3 2018 | Samfundslitteratur
Denne bog handler om undervisning i de fælles kompetenceområder i naturfagene: undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation. I skolens naturfag skal eleverne blive gode til at arbejde...
29/1 2016 | CBS Press
Humanity faces an ecological crisis of its own creation. The many facets of this crisis include human induced climate change, reduction in biodiversity in a broad range of ecosystems, increasing rate...
search Kig i bogen
- kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys
22/1 2014 | Nyt fra Samfundsvidenskaberne
Dyrisk og dyrebar kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys er en tværvidenskabelig undersøgelse af forholdet mellem menneske og dyr og repræsenterer dermed et vigtigt bidrag til det internationale...
20/1 2014 | Forlaget Metropol
Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab. Sensorik omfatter menneskets evne til at...
- farlige kemikalier og kemikalieregulering
27/6 2013 | Roskilde Universitetsforlag
Kemikalier i hverdagsprodukter er et stadigt stigende problem. Det skyldes, at stoffernes skadelige effekter ikke har været tilstrækkeligt analyseret, før de er taget i brug. Emnet er vanskeligt at...
- bind 2
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
21/6 2013 | Biofolia
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk...
- bind 1
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
21/6 2013 | Biofolia
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage,...
Torben Martinussen, Ib Michael Skovgaard og Helle Sørensen
12/12 2011 | Biofolia
En introduktion til statistikprogrammet R. Bogen introducerer brugeren for programmets basale elementer og præsenterer derefter deres anvendelse til statistisk analyse. R er et...

Sidebar section

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve

Kontakt marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.