YPSILON | Samfundslitteratur

Search form

Content section

YPSILON

Basisbog - bind 1

Part of the series Matematik for lærerstuderende

Ypsilon er som den eneste i serien i to bind, og den kan betragtes som en basisbog, der dels fokuserer på stof, der giver et grundlag for at undervise på skolens mellemtrin, og dels behandler dele af det faglige indhold, der er af betydning for en matematiklærer uanset, hvilket af grundskolens niveauer, han eller hun skal undervise på. I tæt...

Read more

Ypsilon er som den eneste i serien i to bind, og den kan betragtes som en basisbog, der dels fokuserer på stof, der giver et grundlag for at undervise på skolens mellemtrin, og dels behandler dele af det faglige indhold, der er af betydning for en matematiklærer uanset, hvilket af grundskolens niveauer, han eller hun skal undervise på. I tæt tilknytning til behandlingen af det faglige indhold diskuteres de fagdidaktiske spørgsmål, der er forbundet med det.

Det faglige og det fagdidaktiske er således i vid udstrækning sammentænkt. henvender sig til alle, der skal undervise i matematik i grundskolen. Men det er også en bog, der har en bredere appel, idet den behandler kulturhistoriske aspekter af skolematematikken, som fx tallenes historie.

Matematik for lærerstuderende vandt Samfundslitteraturs Lærebogspris 2006.

Publisher: Samfundslitteratur
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover)
1. Edition (2007), 
852 pages
Price
398,-
ISBN 9788759313022

Aditional information

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Request free copy

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren