Løsninger og supplerende materiale til opgavesamling | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Løsninger og supplerende materiale til opgavesamling

til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab

Løsninger og supplerende materiale er en del af lærebogsserien Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab. Serien indeholder lærebogen Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab, en Opgavesamling og Løsninger og supplerende materialer til opgavesamlingen. Som noget nyt er Løsninger og supplerende materiale oprettet som en...

Read more

Løsninger og supplerende materiale er en del af lærebogsserien Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab. Serien indeholder lærebogen Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab, en Opgavesamling og Løsninger og supplerende materialer til opgavesamlingen. Som noget nyt er Løsninger og supplerende materiale oprettet som en hjemmeside, hvor der også findes ekstra materiale i form af multiple-choice spørgsmål, PowerPoints og meget mere. I Opgavesamlingen er printet en unik tilgangskode, der giver adgang til denne nye hjemmeside.

www.Regnskab.Samfundslitteratur.dk

Løsninger og supplerende materiale er til støtte i løsningen af opgaverne i hæftet Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab. Løsninger og supplerende materiale til Opgavesamlingen understøtter indlæringen af lærebogens begreber, modeller og metode. 

Publisher: Samfundslitteratur
Language: Dansk
Illustrated: Yes
Read less

Buy the book

Multimedie (Online produkt)
8. Edition (2020)
Price
ISBN 9788759337301

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Request free copy

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.