Kompendium i Individets grundlæggende rettigheder | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Kompendium i Individets grundlæggende rettigheder

Andreas Liebmann and Sarah Emilie Ginsborg

Dette kompendium indeholder en overskuelig sammenfatning af Jens Elo Rytters bog Individets grundlæggende rettigheder med selv samme inddeling af over- og underkapitler som lærebogen.

Den studerende har således let ved at følge op på lektien til dagens undervisning, men vil også være godt forberedt til eksamen ved Københavns Universitet i...

Read more

Dette kompendium indeholder en overskuelig sammenfatning af Jens Elo Rytters bog Individets grundlæggende rettigheder med selv samme inddeling af over- og underkapitler som lærebogen.

Den studerende har således let ved at følge op på lektien til dagens undervisning, men vil også være godt forberedt til eksamen ved Københavns Universitet i faget Individets grundlæggende rettigheder samt adskillige menneskeretlige valgfag på både bachelor- og kandidatuddannelsen, der bygger videre på ovenstående lærebogstanker. Kompendiet kan tillige benyttes af studerende ved andre uddannelsesinstitutioner og generelt interesserede i forfatningsret og statsforfatningsret.

Kompendiet er, udover lærebogens opdeling i en generel- og speciel del, forsynet med domme, der er relevante for netop den del af pensum. Endvidere er der indarbejdet særlige Bemærk-felter , hvor bemærkelsesværdige noter eller diskussioner fra lærebogen er fremhævet.

Publisher: Kompendieforlaget
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover)
1. Edition (2014), 
165 pages
Price
220,-
ISBN 9788792678577
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. Edition (2014), 
165 pages
Price
159,-
ISBN 9788792678607

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.