Anmod om gratis pensumeksemplar | Samfundslitteratur

Search form

left side

Anmod om gratis pensumeksemplar

Mangler du inspiration til pensum? Vi sender gerne et eksemplar af vores bøger til undervisere, der fastlægger pensum for større grupper af studerende.


For at kunne gøre brug af vores underviserordning, skal du oprette en underviserprofil - det tager omkring 5 minutter. Så slipper du fx for at skulle indtaste navn og adresse, hver gang du anmoder om et pensumeksemplar. Klik på log ind knappen øverst til højre, vælg opret ny konto og indtast de få nødvendige oplysninger. 

 

Når du er oprettet som bruger, kan du anmode om pensumeksemplarer af en bog ved at gå ind på bogens side. Til højre på siden finder du den blå bestillingsknap. 

 

Vi modtager rigtig mange henvendelser om  pensumeksemplarer. Og det er vi rigtig glade for. Bogen skal dog kunne indgå i undervisningen, og derfor udleverer vi ikke bøger udelukkende til vejledning eller til underviserens egen brug. Vi forbeholder os således ret til at vurdere den enkelte henvendelse.


Vi udleverer kun eksemplarer til undervisere på videregående uddannelser (med mindre bogen henvender sig specifikt til fx gymnasier og handelsgymnasier).


Vi ekspederer ikke  pensumeksemplarer til udlandet, og så vidt muligt kun til din arbejdsadresse.
 

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur