Slavoj Zizek | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Slavoj Zizek

Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2006), 
105 sider
Vejl. Pris
140,-
ISBN 9788778672391

Anmeldelser

Medier

"...sociologen Carsten Bagge Laustsen og idehistorikeren Henrik Jøker Bjerre har skrevet en lille systematisk introduktion til Zizek, der ikke... Læs mere

Medier

"...sociologen Carsten Bagge Laustsen og idehistorikeren Henrik Jøker Bjerre har skrevet en lille systematisk introduktion til Zizek, der ikke fortaber sig i eksempler, men trækker grundlinierne op [...] Den lille introduktion er pædagogisk fortræffelig".

- Rune Lykkeberg i Information

 

 

"Med Slavoj Zizek har Henrik Jøker Bjerre og Carsten Bagge Laustsen skrevet en glimrende introduktion til denne tænker. Bogens først og største fortjeneste er, at den sænker det opskruede og nærmest maniske tempo i Zizeks egne produktioner. Zizek er måske nok en systematisk, men bestemt ikke nogen struktureret tænker. Derfor er det kærkomment, at Bjerre og Laustsen netop har disponeret deres introduktion som en velstruktureret gennemgang af hovedtemaerne i Zizeks værk [...] Slavoj Zizek er en kompetent og særdeles læsværdig bog for både nybegyndere og viderekomne"

- Ole Bjerg Larsen i Dansk Sociologi

 

"Slavoj Zizek-introduktionen - der er velskrevet, men desværre lidt kortfattet - kan bidrage til et fornødent overblik som mange måske har behov for hvis de vil have mere ud af Zizeks egne skriverier end blot intellektuel betagethed eller irritation"

- Søren Engelsen i Det Ny Clarté

Skjul beskrivelse

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.