E-mail-kommunikation | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

E-mail-kommunikation

Anette Grønning og Line Pedersen

Dansk erhvervsliv har taget e-mailen til sig på kort tid, men har endnu ikke fået opbygget en velfungerende praksis omkring brugen af denne kommunikationsform.

E-mail-kommunikation imødekommer behovet for grundlæggende viden, principielle overvejelser og anbefalelsesværdige retningslinjer, som uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og offentlige...

Læs mere

Dansk erhvervsliv har taget e-mailen til sig på kort tid, men har endnu ikke fået opbygget en velfungerende praksis omkring brugen af denne kommunikationsform.

E-mail-kommunikation imødekommer behovet for grundlæggende viden, principielle overvejelser og anbefalelsesværdige retningslinjer, som uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og offentlige instanser mangler i forståelsen for og tilrettelæggelsen af den eksterne e-mail-dialog med kunder/borgere, samarbejdspartnere, leverandører mv.

Forfatterne har stor indsigt i erhvervslivets brug af e-mail. Tilsammen dækker de både det forskningsmæssige og praktiske felt.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2007), 
139 sider
Vejl. Pris
49,-
ISBN 9788759312247

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.