Sådan markedsfører vi din bog | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Sådan markedsfører vi din bog

På Samfundslitteratur har vi mange års erfaring med at markedsføre danske fag- og lærebøger. 

Vi ved, hvordan man får hul igennem til læserne, og har fokus på direkte og skræddersyet markedsføring, der passer til den enkelte bog og dens målgruppe.


I dialog med dig
Da ingen kender bogen så godt som forfatteren, vil vi gerne inddrage dig i tilrettelæggelsen af markedsføringen. Den praktiske udførelse står vi selvfølgelig for, og til det har vi efterhånden udviklet et omfattende kontaktnetværk og mange gode værktøjer.

Markedsføringen omfatter en lang række aktiviteter. Det kan være alt fra udsendelse af nyhedsbreve til vores mange abonnenter over messedeltagelse, annoncering og arrangementer til produktion af forskellige former for markedsføringsmateriale, PR og brug af digitale platforme.


I dialog med de vigtigste interessenter
Fælles for alle vores aktiviteter er, at de bygger på konstant dialog med fire vigtige interessenter: underviserne, studerende, boghandlerne og medierne.

 

1. Vi orienterer underviserne
Typisk er det underviserne, der beslutter, hvilke bøger de studerende skal benytte. Derfor sender vi gratis undervisereksemplarer til undervisere og fagansvarlige, som vi udpeger i samarbejde med dig.
 

2. Vi inddrager de studerende 


Studerende er ofte vores bøgers kernekunde - det er dem, der skal købe bogen, læse den og lære af den. Derfor er vi også interesserede i at høre, hvad de synes om vores udgivelser. Vi har etableret en anmeldergruppe for studerende, ligesom vi arbejder tæt samarbejder med Academic Books om kampagner og nyhedsbreve målrettet studerende.
 

3. Vi får bogen ud til kunderne
Boghandlerne er den direkte vej til kunderne. Det er vigtigt for os, at din bog får en god plads i forretningen, men også at boghandleren kender din bog og kan anbefale den til kunderne. Derfor orienterer vi alle landets boghandlere om alle vores udgivelser. Vores virksomhed, SL fonden, består desuden af syv akademiske boghandlere og en internetboghandel, academicbooks.dk, som vi arbejder tæt sammen med. Samtidig har vi gode kontakter til akademiske boghandlere over hele landet og til de førende internetboghandlere.
 

4. Vi eksponerer bogen i de relevante medier
Medierne er med til at udbrede kendskabet til din bog. Når udgivelsen af din bog nærmer sig, sørger vi derfor for, at medierne bliver orienteret. Det kan f.eks. være gennem en pressemeddelelse, udsendelse af anmeldereksemplarer eller ved, at vi tager direkte kontakt til den enkelte redaktør. Det vigtigste er imidlertid, at vi – gerne sammen med dig – har udvalgt de relevante medier.

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Få vores nyhedsbreve