Om Ajour | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Om Ajour

Fagfællebedømmelse. Forlaget benytter sig af fagfællebedømmelse ved alle relevante udgivelser. En række af forlagets kommende udgivelser påtænkes fagfællebedømt i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets krav til BFI. Det betyder bl.a., at mindst én uafhængig fagfælle har bedømt manuskriptet. Se yderligere om Forlaget Ajours fagfællebedømmelse.

Historie. Forlaget Ajour blev grundlagt af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1998, med den hensigt at udgive bøger til journalistuddannelsen.

Forlaget Ajour har i de sidste 17 år været drevet af forlagschef Teddy Petersen, der løbende har udvidet forlagets profil med lærebøger inden for journalistik, sprog, foto, kommunikation og medieforhold.

Forlaget udgiver i dag lærebøger til brug for undervisningen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt især Danmarks andre journalistuddannelser – og desuden bøger, der skal inspirere til debat og eftertanke i faget og i branchen. I løbet af 2020 udkommer tillige bøger, der afspejler aktuel forskning i journalistik m.m.

Er der en titel, du ikke kan finde? Samfundslitteratur har overtaget alle titler fra Forlaget Ajour. Ældre titler findes kun som e-bøger, og de købes hos Ajour Boghandel. Ellers kontakt forlaget: info@samfundslitteratur.dk

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur