Vi søger en kontorelev | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Vi søger en kontorelev

Vi søger en ny kontorelev til forlaget. Vi er 13 kolleger fordelt på redaktion, manuskriptredaktion, grafisk afdeling, marketing og sekretariat. Vi har et højt ambitionsniveau og god stemning. Dagligdagen er ganske travl det meste af tiden, så du skal ikke være bange for at tage fat.

 

Som elev hos os vil du lære alt om, hvad det vil sige at være kontoransat på et forlag – og du får en masse forskellige opgaver at prøve kræfter med, efterhånden som du bliver fortrolig med huset. Vi forventer til gengæld som en selvfølge, at du:

 

  • er perfekt til dansk retskrivning og god til engelsk
  • er stabil og serviceminded (du vil komme til at tale en del i telefon med kunder og forfattere)
  • interesserer dig for bøger og ved, hvad en fagbog er
  • undervejs lærer den IT (primært Office-pakken), som er nødvendig
  • er færdig med grundforløbet på den almene kontoruddannelse, når du begynder hos os.

 

Er du interesseret og mener at kunne leve op til disse forventninger, så skriv os en ansøgning. Vi vil helst have en som kan starte med det samme, men hvis du er den rigtige elev for os, så venter vi gerne på dig, selvom du først er færdigt med grundforløbet til december.

 

Din ansøgning vedlagt eksamensbevis og cv skal stiles til: Samfundslitteratur, att. forlagsdirektør Birgit Vrå og sendes til info@samfundslitteratur.dk, mrk. Kontorelev. Vi ser på ansøgningerne løbende og sidste frist er 20. august.

 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til forlagssekretær Marianne Gjerlufsen & forlagsdirektør Birgit Vrå på telefon 4422 3880

 

Samfundslitteratur er et akademisk lærebogsforlag, som udgiver bøger inden for samfundsvidenskab, humaniora og naturvidenskab. Forlagene er en division af den selvstændige erhvervsdrevne fond SL fonden, som under navnet Academicbooks også driver universitetsboghandler på CBS, RUC og KU samt en internetboghandel.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve