Skriveophold på Samos | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Skriveophold på Samos

Tag med på skriveophold på Samos fra d. 25. maj til 1. juni. Samfundslitteraturs skriveophold byder frem for alt på masser af tid til at arbejde og skrive, men der vil også være en række skrivefaglige aktiviteter, der vil bringe dig videre, gøre dig mere bevidst og mere glad og produktiv om din skrivning.

Turen ledes af lærebogsforfatter og skriveunderviser Peter Stray Jørgensen og redaktionschef Henrik Schjerning fra Samfundslitteratur. 

Peter introducerer dagligt til forskellige redskaber til struktur af tekst (både artikel- og lærebogsgenren), og til arbejdet med at sætte sig skrivemål. Fra både Peter og Henrik kan du få formidlingsorienteret feedback på bogtekster.

Vi vil bruge tid på at tale om konkrete udfordringer i vores skrivning og ved vores arbejdsformer, og der vil bl.a. være sessioner, hvor du får mulighed for at give og modtage feedback på en kort tekst, du skal sende inden opholdet. Du vil også blive præsenteret for et digitalt værktøj til at strukturere din artikelskrivning.

Et detaljeret program følger.

Hotel og område

Vi skal bo på den nordvestlige del af Samos på Hotel Anema, der ligger ved havet med udsigt til bjergene i et frodigt og grønt område. Tæt på hotellet ligger en havnepromenade med små restauranter, cafeer og barer. I den modsatte retning finder man et hyggeligt torv med et par restauranter under trækronerne. 

Vi arrangerer et par små gåture fra hotellet, og en sen eftermiddag tager vi op til ejernes marker i bjergene. Turen indbefatter smagsprøver på lokale vine.

Samos er varm, tør og frodig i maj og juni. Vandet er dejligt, så dagen kan begynde med en dukkert!

 

Pris og hvad får du for pengene

Prisen er kr. 9.400 og inkluderer:

  • Skrivefaglige oplæg og feedback fra Peter Stray Jørgensen og Henrik Schjerning.
  • Mulighed for at arbejde med skriveøvelser, skriveudvikling, skrivemål, feedback.
  • Enkeltværelse på Hotel Anema.
  • Direkte fly fra Kastrup (lørdag meget tidligt) med SAS – med let anretning ombord.
  • Alle måltider og eftermiddagskaffe og -snack. To aftener går vi dog ud og spiser for egen regning.

 

Du kan få mere at vide ved at skrive til Henrik: hs@samfundslitteratur.dk

 

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve