Mød os på BogForum | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Mød os på BogForum

Fredag d. 11. november slår Bella Centret dørene op for BogForum 2016.

Kig forbi vores stand (C2-020), hvor du kan købe vores nyeste udgivelser til en god pris, møde forlagets ansatte og overvære et forfatterarrangement eller to.

Som altid har vi sammensat et spændende og fagligt stærkt program:

 

 

Fredag

Kl. 14:45 

Inklusion og differentiering

Også dygtige lærere har svært ved at inkludere. Lotte Hedegaard-Sørensen og Sine Penthin Grumløse, forfattere til Lærerfaglighed, inklusion og differentieringdebatterer skolens udfordringer med Dorte Lange, DLF, og Carolina Maier, Alternativet, og giver bud på løsninger.  

 

Kl. 17:00 

Lærebogsprisen

Samfundslitteratur uddeler 100.000 kr. for de bedste ideer til nye lærebøger.

 

 

Lørdag

Kl. 13:30 

Mørkelygten

At sælge en offentlighedslov. Den debatskabende bog Mørkelygten er kommet i ny, opdateret og udvidet udgave. Forfatter Jesper Tynell interviewes af Søren Lippert.

 

Kl. 14:15 (Scene 2) 

Ytringsfrihed vs. politisk korrekthed

Mehmet Ümit Necef og Torben Bech Dyrberg, forfattere til Multikulturalismens fælder, taler med Flemming Rose om ytringsfrihed vs. politisk korrekthed og risikoen for at blive stemplet som racist.

 

Søndag

Køn

Kl. 11:00

Hvordan kan pædagogikken møde mangfoldigheden? Lone Bæk Brønsted og Tekla Canger, forfattere til Køn – pædagogiske perspektiver, debatterer køn og mangfoldighed inden for det pædagogiske felt med Cecilie Nørgaard.

 

Kl. 13:00

Giv teksten liv

Kom til tekstkonsultation hos dr. Pontoppidan og dr. Graae. Nu har du muligheden for at få taget temperaturen på din tekst og få undersøgt hvilke skavanker, den muligvis lider af. Efter Pontoppidan og Graaes oplæg på standen er der sat tid af til tekstundersøgelser kl. 13-15. Book en tid ved at skrive til dk@samfundslitteratur.dk 

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve