Gratis arrangement om eksamenssystemet og fremtidens kompetencebehov | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Gratis arrangement om eksamenssystemet og fremtidens kompetencebehov

Lever eksamenssystemet op til dets gode rygte med hensyn til retfærdighed og kvalitet? Er de måder vi afholder eksamen på hensigtsmæssige i forhold til et arbejdsmarked, der er i konstant udvikling? Fremmer de rammer universiteternes bedømmelse og karaktergivning er underlagt, de innovative kompetencer som samfundet må forudsætte at universitetsuddannede besidder? 

 

Disse spørgsmål søger vi uddybet i en paneldiskussion i anledningen af udgivelsen af 2. udgave af Hanne Leth Andersens og Jens Tofteskovs bog: Eksamen og eksamensformer: betydning og bedømmelse.  

 

Programmet

1) Velkomst v. rektor Per Holten-Andersen

2) Præsentation af bogen v. forfatterne

3) Paneldiskussion 

Deltagerne i panelet er: Erik Højbjerg, lektor og Studieleder på CBS, Henrik Dahl, forsknings- og uddannelsesordfører, Liberal Alliance, Mette Fjord Sørensen, uddannelses- og forskningspolitisk chef, Dansk Erhverv, Therese Cederberg Nielsen, medlem af SR og bestyrelsen på RUC, Ordstyrer: Connie Svabo, Studieleder, RUC

4) Reception

 Meld dig til arrangementet ved at skrive til dk@samfundslitteratur.dk. Deltagelse er gratis.

 

Arrangementet finder sted 7. marts. kl. 16-18 på: CBS, Studio Porcelænshaven 16A, stuen, Frederiksberg. 

 

Sådan finder du CBS Studio: Fra indgangen i Ovnhallen, gå op af trapperne ved siden af campus desk og fortsæt forbi toiletterne og gennem døren til trapperne. Gå op af den første trappe, døren til Studio er den første dør du møder på venstre hånd. 

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve