Er du vores nye digitale projektleder? | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Er du vores nye digitale projektleder?

Vi søger en digital projektleder med viden om it-didaktik: Du ved hvordan digitale læremidler bruges i undervisningen, og du kan både selv udføre mindre produktioner af fx blogs, video, multiple choice-spørgsmål samt projektstyre andre digitale materialer til vores bøger i samarbejde med interne og eksterne leverandører. Du får samtidig det overordnede ansvar for at styre vores produktion og distribution af e-bøger.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med det meste af huset: produktionsfolk, it-afdeling, sekretariat, marketing og redaktører – og du får direkte reference til forlagsdirektøren.

Du:

  • er forretningsorienteret og har blikket rettet mod kunden og slutbrugerens behov
  • har ualmindeligt gode samarbejdsevner og er vant til at arbejde projektorienteret
  • er inde i digital produktudvikling, e-learning og LMS-systemer
  • er superbruger af IT, stærk på værktøjer og hurtig til at sætte dig ind i nye, efterhånden som vi får brug for det (fx gængse programmer fra Adobe)
  • har kendskab til CMS-systemer (vi bruger især drupal) og har mod på at lære lidt kode, hvis det er det der skal til for at løse opgaven
  • og har ikke mindst lyst til at indgå på lige fod i en lille organisation – og er ikke bange for praktiske opgaver, hvad enten det handler om at lægge indhold ind på en hjemmeside, opdatere data hos en distributør eller lave kaffe, når du har taget det sidste.

 

Du bliver en del af en dynamisk og travl udgivelsesvirksomhed, hvor vi forventer en høj grad af faglighed, stor handlekraft og ikke mindst godt kollegaskab og humoristisk sans. Vi har fleksible arbejdstider, høj til loftet og stor lyst til at udvikle vores forretning.

Stillingen er på 37 timer om ugen med betalt frokostpause. Løn efter aftale (inkl. sundhedsforsikring). Yderlige information om stillingen kan fås ved at kontakte forlagsdirektør Birgit Vrå på tlf. 4422 3880.

Vi læser og indkalder løbende til samtale – send din ansøgning som pdf til forlagsdirektør Birgit Vrå (bv@samfundslitteratur.dk). Seneste ansøgningsfrist er 18. december 2015.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve