Bogreception og oplæg: Sociale medier og sprog | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Bogreception og oplæg: Sociale medier og sprog

Vil du blive klogere på, hvad der foregår på de sociale medier? Så tag med til bogreception på ny bog om sociale medier og sprog.


Sociale medier og sprog - analytiske tilgange ser nærmere på de sociale dynamikker, der udspiller sig på nettet i dets utallige kommunikative kontekster og går i dybden med den måde, hvorpå vi kommunikerer og interagerer på de sociale medier. Bogen er skrevet af en række forskere tilknyttet Københavns Universitet, Syddansk Universitet og RUC, som du vil få mulighed for at møde til receptionen.

 

PROGRAM

15:00 - 15:15 Bogens to redaktører, Kristine Køhler Mortensen (Institutionen för Svenska Språket, Göteborgs Universitet) og Andreas Candefors Stæhr (Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet), byder velkommen og fortæller kort om bogens idé og indhold.

15:15 - 17:00 Mulighed for at møde at tale med nogle af bogens bidragydere, redaktørerne samt købe bogen med arrangementsrabat.

 

HVOR & HVORNÅR
Den 17. september kl. 15.00-17.00 i Kaffebaren på Dansk, Københavns Universitet, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Emil Holms Kanal 2, 2300 København S.

Arrangementet er gratis. 

 

 

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve