2 x filmvisning og forfatteroplæg om dansk film og kulturel globalisering | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

2 x filmvisning og forfatteroplæg om dansk film og kulturel globalisering

Kom til to forskellige filmfremvisninger og efterfølgende samtaler med forfatterne af Dansk film og kulturel globalisering i Cinemateket i København. 


Ib Bondebjerg og Ulla Bondebjerg har i Dansk film og kulturel globalisering kigget nærmere på en lang række film, som tematiserer globaliseringen og dens kulturelle aspekter. 11 danske og nydanske filminstruktører er blevet interviewet, der enstemmigt siger, at diversiteten i dansk film ikke bør knytte an til hudfarve, men til indhold, kvalitet og historier om den virkelighed, vi lever i. Det er tre af disse instruktører, du kan opleve i Cinemateket.


Vi fejrer bogudgivelsen med filmvisning, forfatteroplæg og instruktørinterviews. Kom til ét af de to arrangementer – eller dem begge!

 

Lørdag den 9. december i Cinemateket, kl. 16:30

  • Ib Bondebjerg taler med Instruktør Fenar Ahmad om hans film og filmkarriere. Undervejs vil der blive vist klip fra Ahmads film: Nice to meet you (2007), Megaheavy (2009), Ækte vare (2014), Underverden (2017).
  • Efterfølgende visning af Fenar Ahmads Underverden (2017).

 

Torsdag d. 11. januar i Cinemateket, kl. 16:30

  • Visning af Nagieb Khajas film Mit Afghanistan (2012).
  • Efterfølgende taler Ib Bondebjerg med instruktørerne Andreas Dalsgaard og Nagieb Khaja. Undervejs vil der blive vist klip fra film af de to instruktører: Terrorist ved et tilfælde (2009), Dagbog fra Syrien (2016), Krigens glemte familier (2015), Afghan Muscles (2006), København (2009), The Human Scale (2012)

 


Læs mere om arrangementerne her.

Køb billetter her.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve