Skolens gode og onde cirkler | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Skolens gode og onde cirkler

Skolens gode og onde cirkler handler om børns udbytte af undervisning, om lærernes indsats, om uro og mobning, om sammenhæng mellem det lærere gør og det elever får ud af det.

Hvad får børn faktisk ud af at gå i skole? Hvordan kan det være at der skal være så megen uro i skolen? Og har lærernes måde at gribe undervisningen an på...

Læs mere

Skolens gode og onde cirkler handler om børns udbytte af undervisning, om lærernes indsats, om uro og mobning, om sammenhæng mellem det lærere gør og det elever får ud af det.

Hvad får børn faktisk ud af at gå i skole? Hvordan kan det være at der skal være så megen uro i skolen? Og har lærernes måde at gribe undervisningen an på betydning for elevernes udbytte?

De spørgsmål og en lang række af samme slags står ofte i kø, når der diskuteres skole. Og det gør der ofte og mange steder både i uddannelsessammenhæng og blandt forældre og politikere.

Ofte får bestemte ophedede diskussioner i dagspressen fx op til skolelovsændringer eller politiske systemskifter stor betydning for, hvad der faktisk kommer til at stå i love og læseplaner.

Diskussionerne er ofte centreret for eller imod større vægt på det faglige eller på lærerkvalifikationer. Og med mellemrum kommer der større undersøgelser, som tilsyneladende afklarer bestemte forholds betydning - tit efterfulgt undersøgelser, som viser noget andet.

Rapporten her er således en stemme i kakafonien om folkeskolen.


Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2007), 
403 sider
Vejl. Pris
348,-
ISBN 9788759312810

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.