Søgefelt

Content section

Informationsteknologi og demokratisk innovation

borgerdeltagelse, politisk kommunikation og offentlig styring

Jens Hoff (red.) og Kresten Storgaard (red.)
Del af serien Modinet

Informationsteknologien og især internettet har åbnet nye muligheder for politisk kommunikation og politisk deltagelse - også i lokalsamfundet.

Med udgangspunkt i analyser af Odder, Hals og Søllerød kommuner samt Nørrebro Park i København rejser bogen spørgsmål som: I hvilket omfang har informationsteknologien givet nye indflydelsesmuligheder...

Læs mere

Informationsteknologien og især internettet har åbnet nye muligheder for politisk kommunikation og politisk deltagelse - også i lokalsamfundet.

Med udgangspunkt i analyser af Odder, Hals og Søllerød kommuner samt Nørrebro Park i København rejser bogen spørgsmål som: I hvilket omfang har informationsteknologien givet nye indflydelsesmuligheder for borgerne, har den medvirket til at bringe nye grupper ind i politik, og hvordan har den påvirket udviklingen i den politiske deltagelse?

Bidragsyderne beskriver, hvordan de nævnte kommuner har brugt internettet til at skabe nye mødesteder mellem politikere, borgere og forvaltere, og hvordan dette har betydet udvikling af nye politiske kompetencer og praksisser hos borgerne.

De beskriver og vurderer også danske kommuners digitale service til borgerne og sætter kommunerne i et internationalt perspektiv - i spændingsfeltet mellem det lokale og det globale.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2005), 
393 sider
Vejl. Pris
25,-
ISBN 9788759311448

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Kontakt marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.