Søgefelt

Content section

Fagets videnskabsteori

Med jævne mellemrum diskuterer vi i Danmark, om vi burde genindføre det filosofikum, som efter århundreders ubrudt virke blev nedlagt i de tumultariske 1970ere. Da debatten atter engang bølgede omkring årtusindeskiftet, blev det genindført i en opdateret og fagnær udgave under navnet Fagets Videnskabsteori. Ikke desto mindre vedbliver der at...

Læs mere

Med jævne mellemrum diskuterer vi i Danmark, om vi burde genindføre det filosofikum, som efter århundreders ubrudt virke blev nedlagt i de tumultariske 1970ere. Da debatten atter engang bølgede omkring årtusindeskiftet, blev det genindført i en opdateret og fagnær udgave under navnet Fagets Videnskabsteori. Ikke desto mindre vedbliver der at være stemmer, der ønsker at genindføre filosofikum.
Denne bog ser derfor nærmere på, hvad det er for et moderne filosofikum, der blev indført med Fagets Videnskabsteori, hvordan det er blevet udmøntet på forskellige institutioner, og hvilke udfordringer det har givet at indføre et nyt obligatorisk studieelement på alle danske bacheloruddannelser.
Bogen er skrevet af en række forskere og undervisere i Fagets Videnskabsteori på landets universiteter.

Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2018), 
215 sider
Vejl. Pris
269,-
ISBN 9788759331095

Sidebar section

Kontakt marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.