Sådan markedsfører vi din bog | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Sådan markedsfører vi din bog

På forlaget har vi mange års erfaring i at markedsføre danske fag- og lærebøger. Vi ved hvordan man får hul igennem til brugerne, og har fokus på direkte og skræddersyet markedsføring, der passer til den enkelte bog og dens målgruppe.

Da ingen kender bogen så godt som forfatteren, vil vi gerne inddrage dig i tilrettelæggelsen af markedsføringen. Den praktiske udførelse står vi selvfølgelig for, og til det har vi efterhånden udviklet et omfattende kontaktnetværk og mange gode værktøjer.

Markedsføringen af bogen kan omfatte en lang række forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra udsendelse af nyhedsbreve til vores mange abonnenter, messedeltagelse, annoncering og udsendelse af forskellige former for markedsføringsmateriale til brug af digitale platforme.

 

Vi er i dialog med brugerne - i hele landet

Vores indsats bygger på konstant dialog med tre vigtige interessenter: underviserne, boghandlerne og medierne.

Typisk er det underviserne ved de videregående uddannelser der beslutter hvilke bøger de studerende skal benytte. Derfor er det effektiv markedsføring af din bog at sende gratis undervisereksemplarer til undervisere, som vi udvælger i samarbejde med dig.

Desuden har vi som det eneste akademiske forlag i landet ansat en medarbejder, hvis hovedopgave er at besøge undervisere over hele landet. Han præsenterer dem for din bog og indhenter samtidig viden som er med til at sikre, at forlaget bevarer følingen med udviklingen i fag- og undervisermiljøet. Vi tror nemlig på at det er dialogen med brugerne der gør vores forfattere og redaktører i stand til også fremover at udvikle og producere de bedste lærebøger.

 

Vi får bogen ud til kunderne

Boghandlerne er den direkte vej ud til kunderne. Vores virksomhed, SL fonden, består bl.a. af syv akademiske boghandler og en internetboghandel, academicbooks.dk, som vi arbejder tæt sammen med. Samtidig har vi gode kontakter til de fleste akademiske boghandler over hele landet og til de førende internetboghandler. Det er vigtigt for os at din bog får en god plads i forretningen, men også at boghandleren kender din bog og kan anbefale den til kunderne.

 

Vi eksponerer bogen i de relevante medier

Medierne er med til at udbrede kendskabet til din bog. Når udgivelsen af din bog nærmer sig, sørger vi derfor for at medierne bliver orienteret. Det kan f.eks. være gennem en pressemeddelelse, udsendelse af anmeldereksemplarer eller ved at vi tager direkte kontakt til den enkelte redaktør. Det vigtigste er imidlertid at vi – gerne sammen med dig – har udvalgt de relevante medier.

right side

Kontakt marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.