Om Ajour | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Om Ajour

Historie. Forlaget Ajour blev grundlagt af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1998, med den hensigt at udgive bøger til journalistuddannelsen.

Forlaget Ajour har i de sidste 17 år været drevet af forlagschef Teddy Petersen, der løbende har udvidet forlagets profil med lærebøger inden for journalistik, sprog, foto, kommunikation og medieforhold.

Forlaget udgiver i dag lærebøger til brug for undervisningen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt især Danmarks andre journalistuddannelser – og desuden bøger, der skal inspirere til debat og eftertanke i faget og i branchen. I løbet af 2020 udkommer tillige bøger, der afspejler aktuel forskning i journalistik m.m.

Fagfællebedømmelse. Forlaget benytter sig af fagfællebedømmelse ved alle relevante udgivelser. En række af forlagets kommende udgivelser påtænkes fagfællebedømt i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets krav til BFI. Det betyder bl.a., at mindst én uafhængig fagfælle har bedømt manuskriptet.

Er der en titel, du ikke kan finde? Samfundslitteratur har overtaget alle titler fra Forlaget Ajour. Ældre titler findes kun som e-bøger, og de købes hos Ajour Boghandel. Ellers kontakt forlaget: info@samfundslitteratur.dk

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Få vores nyhedsbreve