Søgefelt

left side

Studiejob: Digital assistent til Samfundslitteratur

Har du styr på både kode og design i primært Drupal og Wordpress, og har du lyst til at få indflydelse på morgendagens digitale løsninger til videregående uddannelser, så læs videre.  
 
Vi er et lille forlag som udgiver bøger til de videregående uddannelser. Udover at give de studerende kvalitetsbøger, vil vi også gerne kunne tilbyde dem digitale løsninger og digitalt indhold som kan hjælpe dem med at få det mest mulige ud af deres studier.  

Som digital assistent hos os skal du hjælpe med at vedligeholde og videreudvikle forlagets website og eksisterende digitale produkter samt løse andre praktiske opgaver relateret til vores digitale løsninger. Vi har blandt andet en podcastserie og et opslagsværk. Det er dog også vigtigt at du har evner og lyst til at samarbejde med vores digitale projektleder og resten af forlaget med at udvikle nye digitale løsninger.
 
Vi ser gerne at du har styr på følgende teknologier:  
  • Drupal og Wordpress (især backend)
  • Programmeringssprog som PHP og JS. Kendskab til fx Swift, Objective C og Xcode (vi vil gerne eksperimentere med apps) er et plus, men intet krav.
  • Frontend- og webteknologier som CSS, HTML og JS / jQuery.  
 
Derudover vil det være fantastisk, hvis du har prøvet kræfter med video.
 
Jobbet vil som udgangspunkt være på 10 timer om ugen, og lønnen vil afhænge af dine kompetencer. 
 
Send din ansøgning og cv som pdf til vores digitale projektleder Mette Johnsen på mej@samfundslitteratur.dk senest 30/8 2017.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Johnsen på mail eller telefon (4422 3872). Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Samfundslitteratur er del af SL fonden, som er en non profit-organisation. Fonden driver også boghandlerkæden Academic Books samt en række forlag: Roskilde Universitetsforlag, Biofolia, Nyt fra Samfundsvidenskaberne, CBS Press og Forlaget UCC. 

right side

Er du underviser ?

Læs mere om hvordan du kan få et pensumeksemplar her
Læs om pensumeksemplarer

Kontakt marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.