Søgefelt

left side

Skriveophold på Samos

Trænger du til at få skrevet på din bog, dit kapitel, din artikel? Så tag med Samfundslitteratur på skriveophold til Samos i foråret 2017. Vi planlægger en uge med masser af skrivetid, med skriveøvelser og feedback, og dertil god mad, hyggelige aftener og en udflugt eller to.

 

Tilmeld dig Samfundslitteraturs tur til Samos 27. maj til 3. juni 2017. Turen ledes af Henrik Schjerning fra Samfundslitteratur og forfatter og skriveunderviser Peter Stray Jørgensen.

 

Tilmelding til Henrik på hs@samfundslitteratur.dk

 

Program

Vi har planlagt et forløb, hvor der vil være masser af tid til at skrive, men hvor der også vil være en række aktiviteter, der vil bringe dig videre, gøre dig mere bevidst om din skrivning og forhåbentlig mere glad og produktiv i din skrivning.

 

Vi vil bruge tid på at tale om konkrete udfordringer i vores skrivning og ved vores arbejdsformer, og der vil bl.a. være sessioner, hvor du giver og modtager feedback på korte udsnit af tekst, som skal sendes et par uger inden opholdet; hvor Peter gennemgår forskellige redskaber til struktur af tekst (både artikel- og lærebogsgenren) og hvor arbejdet med at sætte sig skrivemål indgår; hvor vi arbejder med et digitalt værktøj til at strukturere især de indledende artikelskrivefaser samt hvor Henrik giver solid formidlingsorienteret feedback på bogtekster. Detaljeret program følger.

 

Hvis du vil bruge det meste eller al din tid på at skrive, gør du bare det.

 

Prisen er kr. 7.800 og inkluderer:

  • Mulighed for at arbejde med skriveøvelser, skriveudvikling, skrivemål, feedback.
  • Oplæg og feedback fra Peter Stray Jørgensen og Henrik Schjerning.
  • Direkte fly fra Kastrup med SAS – med let anretning ombord.
  • Alle måltider. To gange går vi dog ud og spiser for egen regning.
  • Det er muligt at tage partner med for kr. 6.900.

 

 

Hotel og område

Anema Hotel ligger tæt på Karlovassi på den nordvestlige del af øen. Vejen ender kort efter Karlovassi, så der er roligt og mange muligheder for gåture i området. Hotellet ligger ved havet med udsigt til bjergene i et frodigt og grønt område. Hotellet er pænt og har 55 værelser. Alle værelser er studioværelser på 25 m2 med balkon, køkken, køleskab og air con. Restauranten ligger lige ned til vandet, og der er wi-fi, swimmingpool og bar på hotellet. Både personalet og ejerne, Diamantis og Demetra, er meget hjælpsomme.

 

En sen eftermiddag/aften er det muligt at tage med op til ejernes gård i bjergene. Turen indbefatter smagsprøver på lokale vine. Tæt på hotellet ligger en havnepromenade med små restauranter/cafeer og barer. I den modsatte retning finder man et meget hyggeligt torv med et par restauranter under trækronerne. Det tager 20-30 minutter at gå ind til Karlovassi.

 

right side

Er du underviser ?

Læs mere om hvordan du kan få et pensumeksemplar her
Læs om pensumeksemplarer

Kontakt marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.