Gratis arrangement: Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Gratis arrangement: Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne

Samfundslitteratur og forfatterne til Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne inviterer til to faglige eftermiddage om metoder og opgaveskrivning på sundhedsuddannelserne.

 

Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne er en ny, letlæselig og praktisk anvendelig metode- og opgaveskrivningsbog specifikt målrettet det sundhedsfaglige felt. Til arrangementerne kan du opleve forfatterne præsentere baggrunden for bogen, få et indblik i indhold og modeller samt høre om typiske faldgruber og udfordringer i sundhedsfaglige bacheloropgaver – og hvordan man som underviser kan tackle dem.


 

Program

Velkomst
v. Christine Ploug Lindberg, fagredaktør for sundhedsområdet, Samfundslitteratur

Forfatterne præsenterer bogen og giver en smagsprøve på indhold og modeller
v. Diana Astrup Nielsen, ergoterapeut og underviser, VIA University College, og Thea Qvist Hjørnholm, sygeplejerske og underviser, VIA University College

Refleksion i sundhedsfaglige bachelorprojekter
v. Peter Stray Jørgensen, skrivekonsulent og lærebogsforfatter

Reception og bogsalg
– køb bogen med arrangementsrabat!

 

Hvor og hvornår?
Vi afholder to arrangementer et i København og ét i Århus – det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, så vi ved, hvor meget vin vi skal åbne :-)
 

ÅRHUS: 3. juni kl. 15.00-17.00 i gæstekantinen, VIA University College, Campus N, Hedeager 2, 8200 Århus. Tilmeld dig Århus-arrangementet her.


KBH: 6. juni kl. 16.00-18.00 (lokation følger). Tilmeld dig København-arrangementet her.

 

Om bogen
Bogen hjælper læseren til at gennemføre en sundhedsfaglig undersøgelse samt komme igennem alle dele af en større skriftlig opgave: problemformulering, valg af metode, videnskabsteori, struktur, analyse og argumentation samt vejledning og mundtlig fremstilling af projektet. Den er målrettet studerende og undervisere på sundhedsuddannelserne, som fx sygepleje-, ergoterapeut-, fysioterapeut-, radiograf- og bioanalytikeruddannelsen samt uddannelsen i sundhed og ernæring.

Læs mere om bogen her.

 

Få vores nyhedsbreve

right side

Er du underviser ?

Få fagligt nyt direkte i din indbakke!
Læs om vores nyhedsbreve